Preživite aktivne počitnice z nami v neokrnjeni naravi !

na Pohorju je na voljo veliko animacijskega programa:

Kolesarske avanture

V sodelovanju s športnim društvom Inverted lahko gosti koristijo kolesarske delavnice, organizirane kolesarske izlete, kolesarske inštrukcije za začetnike in tekmovalce. Vse skupaj se lahko posname z Go Por HD 2 kamero.

Adrenalinski park

Za adrenalinske frike in tiste, ki bi poskusili prvič. Za mlade, za otroke in za odrasle. Za skupine in tiste, ki grejo najraje sami. Za teambuilding podjetja. Kot ideja za nepozabno praznovanje.

Pohodništvo in naravne lepote Pohorja

Ljubitelji pohodništva, vabi vas morje gozdov pohorja. Raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezeri, mogočne slapove Veliki in mali Šumik in bistro Lobnico… Navdušeni boste nad svežim zrakom, izjemno naravno in kulturno dediščino, gostoljubnostjo in kulinaričnimi užitki v postojankah.

Nogometni kamp

Mariborsko pohorje vam ponuja kar dva sodobno opremljena kampa. Nogometni kamp Bolfenk se nahaja samo 30m od apartmajskih hiš, na višini 1.050 metrov in je zato zelo primeren tudi za višinske priprave.

Nekoliko nižje, na višini 325 metrov se nahaja kamp Arena. Na voljo so tri kvalitetna nogometna igrišča z naravno travo (velikost 110 m x 94 m). Eno igrišče je opremljeno z reflektorji, ki omogočajo tudi nočno vadbo. V neposredni bližini jer tudi velika, pokrita športna dvorana.

Bolfenkova pravljična vasica

Škrat Bolfenk si je s vojimi prijatelji ustvaril dom na vrhu pohorja, skrit sredi majhnega gozdička.

Pohorske pripovedke in pohorska pravljična bitja vas bodo skozi igro, delavnice in domišljijo popeljale v svet otroškega veselja, kjer odrasle skrbi niso dovoljene.

  • Doživetje vasice v naravnem okolju vam poleg ogleda nudi tudi bogat animacijski program z različnim i delavnicami, ter možnost izvedbe piknika ali rojstnega dne
  • Animacijski programi so fleksibilni in se sestavijo po želji naročnika in primerno starostnim skupinam
  • Spremljevalci so prav tako vabljeni v vasico in k sodelovanju pri delavnicah, ogledih ali drugih aktivnostih.

Lahko pa v tem času uživajo ob sprehodu skozi energetsko pot ali ob pestri gostinski ponudbi Hotela Bolfenk. Poskrbljeno je tudi za varnost otrok.

Golf

Ob vznožju Mariborskega Pohorja se nahaja igrišče za golf. Na voljo vam je zelenica za patanje in čipanje ter vadbo dolgih udarcev na zelenice, oddaljene 80 m, 120 m in 150 m.

Polet z jadralnim padalom

Adrenalinski spust z vrha Pohorja z jadralnim padalom.

Jahanje

Doživite ježo po slikovitih pohorskih gozdovih in jasah. Uživajte naravne lepote Pohorja s sedla.

Poskusite sesti v sedlo ali pa seznanite vaše najmlajše z jahanjem in konji. Če vam ni do sedla, si privoščite izlet z udobno kočijo.