SPLOŠNI POGOJI

Uporabo spletnega mesta bona-turizem.si urejajo splošni pogoji. Z obiskom naše spletne strani potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletni strani se bomo z rednim vzdrževanjem in posodabljanjem trudili zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebinsko celovitost, ažurnost in točnost kot tudi ne za morebitno škodo, povzročeno z uporabo spletnih strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave s tretjimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti. Na povezanih tretjih straneh tudi ne zagotavljamo zasebnosti in varnosti.

AVTORSTVO GRADIV

Tekstovne vsebine na spletni strani je pripravilo podjetje v sklopu svoje dejavnosti.

Fotografije uporabljene na spletni strani so pridobljene iz več virov in sicer:

    • uporabljene so lastne fotografije, ki smo jih v sklopu našega delovanja fotografirali sami
    • uporabljene so fotografije poslovnih partnerjev v delih, ko so predstavljeni izdelki le teh poslovnih partnerjev
    • v določenih delih spletne strani so uporabljene simbolične licenčne fotografije s spletne strani Shutterstock

ZASEBNOST IN VARNOST

Osebni podatki: spletna stran obiskovalcem ne omogoča registracije uporabnikov, ter posledično zaklenjenih vsebin in ne zbira osebnih podatkov na spletni strani.

Zaščita podatkov: spletna stran je zaščitena s SSL certifikatom, kar v nadaljevanju pomeni, da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepoblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da je kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.

Spletni obrazec: spletna stran uporablja obrazec, preko katerega lahko uporabniki pošljejo rezervacijo. Podatki poslani preko obrazca se ne hranijo podatkovni bazi na spletu ampak so le poslani na e-poštni naslov podjetja. Podjetje podatke uporablja izključno za obravnavo posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene dodatnega trženja.

SPLETNI PIŠKOTKI

Spletna stran ne uporablja piškotkov tretjih strani (tako imenovanih “third-party cookie”) ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje. Iz tega naslova na spletni strani ni potrebno dodatno dovoliti uporabo spletnih piškotkov.